13.01.2011

Kveldens nyheter...

En pasient på lungeavdelingen ved Ahus sykehus var nær døden tidligere i uka. Han lå på korridoren, fordi det ikke var plass til ham inne på et rom, og i korridoren var det ikke plass
til det medisinske utstyret han trengte.


I Alvdal i Hedmark er to kvinner og tre menn tiltalt for grove overgrep mot barn under 14 år.
Ikke bare mot barn, men mot sine egne barn/nabobarn. De to hovedtiltalte i saken er erklært
pedofile av rettspsykiatere. Barna i saken skal ha blitt holdt fast når de prøvde å komme seg
løs under overgrepene. Foreldrene skal ha stengt døra. Foreldrene skal selv ha filmet å tatt bilder av barna under overgrepene. Overgrepene skal også ha skjedd mens foreldrene hadde fest, og var påvirket av rusmidler som alkohol og hasj. .... Syke, syke verden.


I Brasil pågår akkurat nå en jordskred- og flomkatastrofe som krever flere og flere ofre. Det siste døgnet har dødstallet steget fra noen titalls til nærmere 400, og det ventes ikke å ende der.

25 år gamle Marie Amelie kan nå risikere å bli sendt ut fra Norge. Hun ga ut boka "Ulovlig norsk" i høst, der hun forteller om sitt liv og om det å være papirløs flyktning uten lovlig oppholdstillatelse i Norge. Etter bokutgivelsen søkte hun om å få saken sin behandlet på nytt, men på onsdag ble den avslått og hun ble arrestert samme kveld.

Hun har gjennomført både norsk skole og tatt bachelor- og mastergrad ved universitet. Hva har hun i Russland om hun blir sendt ut av landet? Hun snakker norsk, har norske venner og norsk kjæreste, og hun har ingen tilknytning til hjemlandet bortsett fra at hun snakker språket. Dessuten ble hun tatt med til Norge av foreldrene, og er ikke selv skyld i at hun har vært her ulovlig..

Dette er sakene som figurerer nyhetsbildet akkurat NÅ. Er det rart man blir matt?
For en syk, syk verden vi lever i....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar